Skip to main content
Vacatures

Jobstudent

Zin om erin te vliegen als student Fun Provider bij het tofste online teambuildingsplatform van België?

Funkey is een team van gepassioneerde mensen dat klanten graag begeleidt naar hun ideale teamevent.

Sinds 2017 begeleiden we B2B-organisaties bij het organiseren van originele en full-service teambuilding producties. Op ons platform bieden we een breed scala van meer dan 500 diverse teambuildingactiviteiten aan, verzorgd door meer dan 200 teambuildingpartners. Wij regelen alles tot en met de boeking van het teamevent.

Als Fun Provider of Accountmanager kom je terecht in een gedreven sales equipe die onze klanten dagelijks ontzorgen in de zoektocht naar hun droom teambuilding.

Jouw drive en enthousiasme valt duidelijk op en het resultaat mag er wezen want je sluit meer deals dan we voor mogelijk houden!

A day in the life: Het is maandag 9u en je allereerste aanvraag komt binnen. Jij stroopt de mouwen op, sipt van je koffie (nalu of redbull 😉) en vliegt er tegenaan. Onmiddellijk bel je onze klant om alle details te bespreken. Je luistert naar hun noden om zo een gepaste offerte te bezorgen. Aan de hand van onze database en jouw eigen creatieve inbreng ga je op zoek naar de ideale locatie en cateringvoorziening. Dankzij jouw salestalent en onze tools weet je de klanten te overtuigen, leid je alles in goede banen en brief je alle partners voor de activiteit, catering en locatie. De 5 sterrenreviews zijn door jouw inzet steevast gegarandeerd!

Het doel van Funkey is om medewerkers te verbinden en hoe kunnen we dit beter uitstralen dan te starten met ons eigen team! Je mag rekenen op dagelijkse ondersteuning, veel inspiratie, tips & tricks en heel veel werkplezier. Als kers op de taart testen we graag de teambuilding activiteiten zelf uit! 😉 Zo gingen we vorige week nog op segwaytour in Gent en deden we een mini disco party in ons kantoor om even helemaal los te shaken!

Wat is jouw missie?
Als Fun Provider heb je een divers takenpakket:

 • Op zoek gaan naar de perfecte teambuilding voor een bedrijf (mail/tel/F2F)
 • Offerte aanvragen opvolgen tot aan de boeking
 • Teambuilding events mee organiseren en testen
 • Nieuwsbrief en sociale media van content voorzien

Wat verwachten we van jou:

 • Dat je onze 4 Funkey Factors uitschreeuwt. Kan jij ze alle 4 afvinken?
 • Dat je leergierig en een enthousiast persoon bent,
 • Dat je graag klanten helpt en begeleidt maar toch ook een gezonde dosis verkoopskills bezit, een kick krijgen van verkopen is een must 😉
 • Dat je trotse student bent in de richting van marketing/sales of eventmanagement of ons overtuigt door jouw motivatie,
 • Dat je een vlotte talenknobbel bezit in het Nederlands, Frans en Engels

Wat mag jij van ons verwachten:

 • Een knotsgek team waarbij FUN key is,
 • De kans om te werken in een ambitieuze startup
 • Veel afwisseling, verantwoordelijkheid, ruimte voor pro-activiteit en werkplezier,
 • Maandelijks getrakteerd worden op een teamuitje

Ons kantoor is gelegen in Drongen, zéér vlot bereikbaar met de fiets, bus of trein. Het ligt op 20 minuutjes van centrum Gent.

Lijkt dit de ✂️ studentenjob voor jou? Vul dan onderstaand formulier in of stuur jouw CV & motivatiebrief naar [email protected]