Skip to main content
Teambuildings

Wine tasting getest en goedgekeurd!

We vieren de 60ste verjaardag van de stamvader van Funkey in stijl, met een heerlijke wijndegustatie. Marina van SOMM ontvangt ons met 4 personen in haar eigen knusse woonkamer en we beginnen spontaan te watertanden van de Gentse specialiteiten die al uitgestald staan op tafel.

We starten met een sprankelende Zuid-Limburgse schuimwijn en er volgt een frisse wijn afkomstig van de wijngaarden in Zwijnaarde langs de oevers van de schelde. Deze vormen een unieke mix met de hartige hapjes met Tierenteyn Mosterd.

Marina is duidelijk gepassioneerd door de wijnen die ze serveert en geeft met flair een heel gedegen uitleg bij alle wijnen die de revue passeren. We genieten nog van enkele wereldwijnen in een  ongedwongen en losse sfeer.

We eindigen met een dessertwijn die perfect samengaat met een mastel van Himschoot met Gentse marmelade van Callas. Deze ‘High Wine’ is een echte aanrader voor de liefhebbers van een culinaire teambuilding!

Binnenkort opent Marina trouwens haar eigen wijn en degustatiebar in de Steendam 39 in Gent en dat belooft een echte topper te worden. We wensen haar alvast alle succes toe!