Beste klanten,

Vanwege de recente ontwikkelingen met betrekking tot het COVID-19 virus en in overeenstemming met de veiligheidsrichtlijnen van de autoriteiten, zijn we bij Funkey genoodzaakt om al onze activiteiten tijdens de periode van 16 maart t.e.m 3 april te annuleren.

De gezondheid, de veiligheid en het fysieke welzijn van ieder van jullie, onze medewerkers en partners is onze belangrijkste prioriteit. In een poging om de risico’s zo veel mogelijk te beperken, geloven wij dat dit de meeste verantwoorde beslissing is.

Daarom bieden wij aan alle bedrijven en particulieren die reeds een teambuilding hadden geboekt bij ons, een voucher aan om deze op een later tijdstip opnieuw in te plannen. Indien je nog geen voucher ontvangen hebt, stuur dan een mail naar cobus@funkey.be.

WARME OPROEP

Wij raden iedereen aan om snel een teamevent te boeken voor het najaar. Met de reeks annuleringen door het COVID-19 virus dreigt de agenda snel volgeboekt te worden.

De maanden mei, juni en september zijn sowieso heel populair en daarom raden wij je aan om maximaal in de zomermaanden juli en augustus je team event in te plannen. We moedigen dit extra aan door jullie 10% korting aan te bieden bij een boeking voor deze periode. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de kortingscode “juli-augustus” vermelden bij je boeking en dan verrekenen wij dat op de offerte en factuur.

Wij willen iedereen sterk aanraden om je gezond verstand te gebruiken en alle hygiënische richtlijnen die door de autoriteiten worden opgelegd, grondig te volgen. Laten we ons allemaal inspannen om te voorkomen dat dit virus zich verspreidt.

Preventietips

– Was je handen regelmatig en grondig met water en zeep/ontsmettende handgel.

– Vermijd het aanraken van je ogen, neus en mond met ongewassen handen.

– Wanneer je niest of hoest, doe je dat best in een nieuw papieren zakdoekje dat je nadien in een afsluitbare vuilnisbak gooit. Geen zakdoekje in de buurt? Hoest of nies in de binnenkant van je elleboog.

– Vermijd nauw contact: probeer geen handen te schudden, te kussen of andere mensen te knuffelen. Begroet elkaar met een zwaai en houd voldoende afstand (ongeveer 1.5 meter)

– Als je ziek bent, ga niet in de wachtzaal zitten of ga niet meteen naar de spoed. Blijf thuis en bel je dokter of het ziekenhuis en vraag om instructies.

– Als je onlangs in de buurt bent geweest van mensen die naar een van de getroffen gebieden zijn gereisd of er zelf naartoe zijn gereisd, wil je misschien ook thuisblijven totdat je zeker weet dat je zelf niet geïnfecteerd bent.

– Verlucht en poets regelmatig de lokalen/leefruimtes.

We plannen zo snel mogelijk terug jullie gedroomde teamactiviteit. Heel erg bedankt voor jullie begrip, hou het gezond en draag zorg voor elkaar.

Funkey Team