Skip to main content
In de kijker

People will stare, make it worth their while!

Je eyeliner is weer uitgelopen, het is een bad hair day en je weet niet of die broek eigenlijk wel past bij die T-shirt. Ook voor julie heeft Funkey dé ideale teambuildings op een rijtje gezet! Combineer een beauty workshop met jouw avondje uit met vriendinnen, het in de watten leggen van jouw collega’s of een origineel vrijgezellenfeest!

Wake up and Make-up!

Wil je ontspannen met vriendinnen en ondertussen ook jullie make-up skills perfectioneren? Leer in deze workshop dé tips en tricks om jezelf gemakkelijk en mooi op te maken en ga naar huis met een eindeloos combineerbare dag- en avondlook! En vergeet niet: make-up accentueert de schoonheid die al bestaat!

 

But first, skincare!

Hoe verzorg ik nu mijn huid en wat is mijn huidtype? Ontvang een huidanalyse en aangepast advies in deze workshop voor jou en jouw vriendinnen! Reinig, hydrateer en verwen jezelf met een maskertje voor een zachte en verzorgde huid. Niet alleen leer je optimaal voor je huid te zorgen, maar ook hoe je je wenkbrauwen mooi in vorm kunt epileren! Stap naar buiten met een na een dosis tips & tricks en een opvolgplan dat jouw huid weer stralend zal maken.

 

Nothing improves your mood like a new manicure

Je hebt je nagels gisteren nog maar gelakt, maar de helft is er nu al af! Neem je vriendinnen mee en leer jullie nagels perfect lakken. Daarnaast krijgen jullie een basis nail-art onder de knie met de workshop manicure! Wist je dat het lichaam gelukshormonen produceert tijdens het lakken? Oh, en vergeet je handen niet! Scrub ze grondig en geef ze een heerlijke handmassage na de manicure! Nu is er nog maar één probleem: te veel kleurtjes en te weinig nagels!

 

 

Life is not perfect, but your hair can be!

 

Mooie opsteekkapsels lijken vaak intimiderend, maar na deze workshops krijg je alleen zin om verder te experimenteren! Leer vier verschillende opsteekkapsels bij jouw vriendinnen en bij jezelf (net iets moeilijker!). Op zoek naar de perfecte vlecht voor jouw bruidsmeisjes? Dat kan in deze specifieke vlechtworkshop!

What is your color?

Het leven is te kort om saaie kleding te dragen! Ontdek je topkleuren, vergelijk ze met jouw collega’s en ga samen stralend door de werkdag in deze interactieve workshop!

Weet je jouw favoriete kleurencombinatie al? Ga dan shoppen met je eigen stylist! Zo kan je jouw eigen identiteit tonen aan de buitenwereld! Doe je dit liever samen met jouw vriendinnen? Dat kan in deze stylingworkshop!

 

Kent jouw vriendengroep de toppers en floppers van kledingstukken al? Leer kledingstukken koppelen aan verschillende figuren en krijg een specifiek overzicht mee voor jouw figuurtype! Na deze onderdompeling in advies volgt een demo make-up of stijladvies op de werkvloer.

Here comes the bride

 

Stapt een vriendin binnenkort in het huwelijksbootje? Verras haar met een beauty workshop in het teken van haar huwelijk, de ideale vrijgezellen-activiteit! Ontvang beauty-tips op maat en een instax foto als aandenken!