Skip to main content
Teambuildings

Online teambuilding ‘Race Around the World’ getest en goedgekeurd!

In tijden van covid-19 blijft het essentieel om met de collega's in contact te blijven. Een online teambuilding is daarom het ideale alternatief voor een fysieke teambuilding die niet kan doorgaan omwille van de veiligheidsvoorschriften van de overheid. Bij Funkey testten we zelf de online teambuilding Race Around the World. Deze activiteit is volledig digitaal te beleven en het enige wat je nodig hebt is een computer met een werkende microfoon.

Verken de wereld zo snel mogelijk!

De deelnemers worden verdeeld in teams. 1 teamlid is de explorer, deze persoon moet zo snel mogelijk van het startpunt naar het eindpunt reizen, aan de andere kant van de wereld. Ze krijgen reis tokens en moeten hiermee zo zuinig mogelijk mee omspringen door zorgvuldig hun route en transportmiddel te kiezen.

 

 

 

 

Hoe beleefden wij Race Around the World?

Na een korte introductie kwamen we in een break-out room terecht. Het spel wordt gespeeld via de go team app die compatibel is met onze smartphone of tablet.  Communicatie tussen de guides en de explorer is  essentieel om binnen de gelimiteerde zoveel mogelijk punten te halen. Een opdracht uitvoeren met een medewerker bezorgde ons nog een aantal extra punten.

Op het einde van deze online game kregen we een ranking mee van alle 21 deelnemers. Met funkey konden we op een zeer mooie 3de plaats eindigen en daar zijn wij zeker trots op!

 

[maxbutton id=”1″ url=”https://funkey.be/activiteit/race-around-the-world/” text=”Speel zelf Race Around the World” ]