fbpx

Verken de stad of het ommeland op een andere manier en spreek tegelijk de avonturier in je aan. Segways bieden de meest flexibele vorm van verplaatsing aan op de meeste ondergronden, vervuilen niet en zijn voor iedereen toegankelijk

Of je nu een stad wil verkennen, die je totaal niet kent, overdag, in een romantische sfeer van de stadsverlichting, of je wil helemaal weg uit de stad, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Niet alledaagse weetjes worden je meegegeven op een ludieke manier; street art wordt op verschillende plaatsen in Gent in de kijker gezet.
Wil je toch liever iets op maat laten uitwerken? Gent biedt duizenden mogelijkheden en de segway kan het allemaal aan. Meer nog, de segway zorgt ervoor dat je belevenis naar een hoger niveau getild wordt.
Je wil als bedrijf een leuke activiteit aanbieden, op de bedrijfstereinen of op een locatie naar keuze? Je wil de segways mee opnemen in de reeks activiteiten die je aanbiedt op een teambuilding? Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring!
Segway Gent heeft sinds het seizoen 2018 ook een nieuwe divisie in de Vlaamse Ardennen. Het idyllische heuvellandschap in de Vlaamse Ardennen leent zich perfect tot prachtige tours per segway langs landelijke wegen en wandelpaden. Mythische hellingen uit onze Vlaamse klassiekers zijn mee opgenomen in de trajecten. Vergeet voor even de fiets en laat jezelf over het landschap zweven

Vraag een offerte aan

Aantal personen

Van 5 tot 50 personen

Gericht op

Bedrijven, Toeristen

Duurtijd

Van 1 tot 2 uur

Budgetindicatie

+ €50 p.p.