Skip to main content
In de kijker

Niet te missen spring specials!

Teambuilding is de ideale manier om je collega’s eens op een andere manier te leren kennen. Aangezien we de lente naderen en buitenactiviteiten aantrekkelijker worden, zetten wij alvast enkele spring specials voor jouw op een rijtje! Genieten van het zonnetje met een ludieke outdoor teambuilding activiteit.

Schapendrijven

Tijdens deze workshop schapendrijven leer je de kneepjes van het vak van, jawel, een echte schapenherder. Hij leert jullie de basistechnieken van het schapendrijven en leert hoe de commando’s bij honden, Border Collies, gebruikt kunnen worden. Je zal snel merken dat het moeilijker is dan het lijkt. De schapen laten zich niet zomaar bijeendrijven! Behendigheid en coördinatie zijn absoluut cruciaal.

Geniet tijdens deze teambuilding van de natuur, het contact met de dieren en de pracht van het schapendrijven.

De teambuilding kan worden afgesloten met een spectaculaire demonstratie van de schapenherder zelf.

 

Adventure island

Deze outdoor experience is aanpasbaar aan elke gelegenheid: teambuilding onder collega’s, sportdag, of een uitje met de vrienden.
Deelnemers maken gebruik van klimgordels, via ferrata sets en dragen een helm.
Onder begeleiding van ervaren instructeurs worden soms grenzen verlegd , maar bovenal is het een onvergetelijke belevenis.

Combineerbaar met tal van andere activiteiten.

 

Cocktailworkshop!

Steek samen met vrienden, familie of collega’s de handen uit de mouwen en leer als een echte mixologist cocktails maken. Iedereen heeft een professionele set barmateriaal voor handen waarmee jullie aan de slag zullen leren gaan. Het leukste eraan is dat je zelf alles mag opdrinken!

Wil je dat je favoriete cocktail zeker niet ontbreekt in de selectie? Dan hoef je dit enkel mee te geven en leren wij jullie de perfecte bereiding. Als je de keuze aan ons over laat kan je je verwachten aan gedurfde combinaties en verrassende cocktails. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cocktail met basilicum, honing, lavendel en gin?

Kan je omwille van bepaalde redenen niet drinken? Dan wordt er een alcoholvrij alternatief voorzien. Wil je dat de groep niet te ‘enthousiast’ wordt? Dan kan er worden gekozen voor een mix van alcoholvrije mocktails en echte cocktails. Over het onthouden van de receptjes hoef je je alvast geen zorgen te maken, want die krijg je allemaal mee naar huis.

Graag verwelkomen we groepen tot 40 personen op ons exclusief atelier in Antwerpen. Ook komen we graag tot bij jullie en voorzien we al het benodigde. Cheers!

 

Wie is de mol?

Iedereen kent intussen het razend populaire tv-programma Wie Is De Mol. Het Wie Is De Mol-spel is een unieke kans om deze ervaring via een teambuilding ook zelf een keer te beleven.

Om het spel toegankelijk te maken als teambuilding werd het concept hier en daar aangepast. Zo spelen er niet één maar meerdere mollen mee in dit spel. De groep wordt namelijk verdeeld in verschillende teams, met telkens één mol per team. Deze mollen trachten zo ongemerkt mogelijk de opdrachten van hun team te laten mislukken. Kunnen de andere teamleden de mol tijdens een stemming ontmaskeren, dan krijgen ze hier punten voor.

De exacte inhoud van het spel wordt volledig aangepast aan de doelgroep. Hierdoor is deze teambuilding geschikt voor iedereen.

De activiteit kan overal georganiseerd worden, maar bij voorkeur buiten. Indien gewenst kan het Wie Is De Mol-spel ook binnen gespeeld worden. Dan maken we hiervoor een aangepast programma.

 

Expeditie Robinson

Het Expeditie Robinson-spel bestaat – net als in het televisieprogramma – uit verschillende beproevingen waarbij twee kampen het tegen elkaar opnemen. Aan deze beproevingen komt te pas: vuur, water, een katapult, kokosnoten en meer…

Tijdens de Expeditie Robinson-teambuilding moeten de kampleden samenwerking, communicatie, lichaamsbeheersing, sportiviteit en tactiek aan de dag leggen om de beproevingen te doorstaan. Daag jezelf, je teamleden en je survival-skills uit tijdens deze spannende en intense ervaring.

 

Freddy PLUS Teambuilding – Gepersonaliseerd citygame voor jouw event!

Alle werknemers die samen het logo van het bedrijf of de vereniging rechthouden? Samen op zoek naar de lookalike van je baas? De totale leeftijd van alle teamgenoten raden? Het kan allemaal met deze originele groepsuitstap.

Nadat onze professionele spelleider jullie het reilen en zeilen van deze unieke citygame uitlegt, trek je gedurende 2u de stad in met jouw groep! Onderweg schotelt Freddy je vragen en opdrachten voor. Per vraag of opdracht verdien je punten. Wordt jouw team de winnaar van deze knotsgekke stadsrally? Inhoudelijk gaan de vragen en opdrachten zowel over de stad, teambuilding in het algemeen én over jouw team! Want in totaal kan je tot 7 vragen en opdrachten personaliseren.

Groot of klein team? Dit spel speel je in 1 of meerdere groepen. Wij raden teams van 5 personen aan. Laat de knotsgekke kabouter Freddy los op jouw team(s) voor een unieke teambuilding! Bovendien krijg je achteraf de foto’s en audio-opnames opgestuurd. Zo vergeten je werknemers het bedrijfsevenement nooit!