Skip to main content
Pers

Studio Brussel interview Funkey

 

Interview transcriptie

B = Studio Brussel

C = Cobus van Gheluwe (oprichter Funkey)

B: De favoriete platen van de collega’s bij Funkey. Je spelt het F U N K E Y. Goeiemorgen. Seg Cobus, samen met een makker Sander, hebben jullie een website opgericht. Niet zomaar een website, vertel me alles cobus.

C: Wel het is zo, vorige week zijn wij gelanceerd, de teambuilding zoekmachine Funkey. Dat is eigenlijk een website waar mensen snel en eenvoudig de teambuilding kunnen vinden die bij hen past

B: Een Teambuilding zoekmachine… Jullie kennen elkaar al veronderstel ik. Hoe valt dat mee zo met zen tweetjes een bedrijf runnen?

C: Wel dat is leuk. Wij werken beiden van thuis uit met redelijk wat afstand tussen ons. Hij zit nu in Antwerpen en ik in Gent. Maar we horen elkaar via de telefoon en het is dus wel leuk samen werken.

B: Seg, en hoe staan jullie ervoor? Is er al veel gezocht?

C: Wel op dit moment hebben we toch 6O-tal activiteiten op onze website waar mensen kunnen uit kiezen en we zien toch dat er al een 200- tal aanvragen zijn de afgelopen week. Dus we mogen niet klagen. Denk dat we wel goed gelanceerd zijn en we hopen alleen maar nog te groeien natuurlijk.

B: Seg beste vriend, en zo meteen na dit gesprek, gaat jullie site ontploffen. Mark my words!

C: ‘Lacht’, daar hopen we op!

B: Heel veel succes, heel tof idee. Ik zeg het nog 1 keer: Funkey.be daar moet je zijn als je een teambuilding wil organiseren met je bedrijf!