Skip to main content
In de kijker

Webinar: De ROI van je teambuildings verhogen

Op vrijdag 27 oktober geeft onze CEO & Founder Cobus Van Gheluwe een gratis webinar over hoe je de ROI van jouw teambuildings kan verhogen. Ben je benieuwd naar zijn inzichten schrijf je dan zeker in.

Heb je je ooit afgevraagd wat de effectieve meerwaarde van een teambuilding kan zijn voor jouw organisatie? Onze CEO & Founder Cobus legt het jullie graag uit in de komende webinar in samenwerking Happy Humans.

Cobus heeft al jaren ervaring in het organiseren van teambuildings en is specialist als het gaat om employee engagement. 6 Jaar geleden richtte hij Funkey op om een perfecte match te vinden tussen bedrijven en teambuildingaanbieders. Momenteel heeft Funkey een gamma van meer dan 600 verschillende activiteiten en met 2500 tevreden klanten per jaar, weet Cobus als geen ander wat de impact van een teambuilding kan zijn.

Wil je meer inzicht krijgen in een effectieve organisatie van jouw teambuilding? Dan is volgende webinar precies wat je nodig hebt. Tijdens dit boeiende evenement zal Cobus zijn kennis delen over de strategieën en benaderingen die de impact van teambuilding kunnen maximaliseren.

Dus, als je nieuwsgierig bent naar hoe teambuilding een meerwaarde kan zijn voor jouw organisatie, registreer je dan snel via de website van Happy Humans. 

27 oktober
11:30 – 12:15
Online event