Culinaire teambuilding

Workshop: ‘Sushi maken’

Heel veel mensen kennen deze Japanse lekkernij al wel en bijna iedereen is er gek op … maar heb jij het ook al eens zelf gemaakt? Onze native Koreaanse chef leert het jullie, stap voor stap, aan.

Als je op zoek bent naar een verfrissende activiteit en plezier wilt beleven terwijl je samen met je collega’s nieuwe dingen leert, hoef je niet ver te reizen om de gezonde Aziatische keuken van het Verre Oosten te ervaren. De perfecte manier om dit te doen is door deel te nemen aan een sushi workshop.

Hoewel sushi op het eerste gezicht een eenvoudig Japans gerecht lijkt te zijn, heeft het eigenlijk zijn oorsprong in zowel Japan als Korea. Net zoals de smaken van Frankrijk en Italië verschillen, hebben Japanse maki en Koreaanse kimbap overeenkomsten, maar de smaken en ingrediënten zijn uniek voor elk land. Tijdens deze workshop krijg je de kans om zowel Japanse sushi en maki als Koreaanse kimbap te leren maken, zodat je samen met je collega’s of vrienden kunt genieten van de diverse smaken van deze twee landen.

Aantal deelnemers

Vanaf 15 tot 50 deelnemers

Talen

Nederlands

Duurtijd

2 uur

Budgetindicatie

€65 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Onze excuses, we verwerken helaas niet langer particuliere aanvragen.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

Workshop: ‘Sushi maken’

65.00

Heel veel mensen kennen deze Japanse lekkernij al wel en bijna iedereen is er gek op … maar heb jij het ook al eens zelf gemaakt? Onze native Koreaanse chef leert het jullie, stap voor stap, aan.

Beoordelingen

Reviews

There are no reviews yet.

Wees de eerste om een review te schrijven over “Workshop: ‘Sushi maken’”