Skip to main content
In de kijker

Team Funkey daagt jullie uit voor een online teambuilding!

Online teambuilding boost de teamspirit

In tijden van telewerk en fysieke afstand zijn we op zoek naar nieuwe manier om medewerkers te verbinden. Daarom bieden we bij Funkey een ruim aanbod van online teambuilding concepten aan via conference call. Zo bespaar je niet alleen tijd en kosten bij de organisatie van je teamevent, het zal vooral een onmiddellijke meerwaarde creëren voor je teamleden. Het vertrouwen en de sfeer in je team worden versterkt en medewerkers zullen zich waardevol en gewaardeerd voelen. Met zo’n covid-proof teambuilding kan je dus snel en eenvoudig de productiviteit en het welbevinden van je team boosten.

Zelf ervaren

We hebben dit getest met ons eigen team en hebben er echt van genoten om nog eens samen te lachen, puzzelen, overleggen, … FUN te hebben.

Als Fun providers willen we zoveel mogelijk anderen dit zelfde gevoel laten ervaren en daarom dagen we verschillende klanten en partners uit om onze score te verbeteren in de online teambuilding ‘Het Pegasus Project’.

Met deze competitie stimuleren we het samenhorigheidsgevoel tussen de teamleden van de deelnemende teams en tussen de leden van onze community.

Online escape spel: het pegasus project

Kenmerken:

  • Teams van 2-6 personen, oneindig aantal teams
  • Inloggen met code in spelomgeving
  • Communicatie via Zoom of Teams
  • NL, ENG of FR
  • 19,95€ pp (ex BTW)

 

Het verhaal…

Enkele maanden geleden zijn drie wetenschappers gestorven in het onderzoekslab van Spider Technologies. Volgens het officiële rapport was hun dood te wijten aan een ongeluk. Agent Spike daarentegen werkte undercover bij Spider Tech en stuurde videobeelden van het laboratorium die anders doen vermoeden. Het contact met agent Spike is echter sinds enkele dagen verbroken, volledige radiostilte van zijn kant…

Jullie missie: onderzoek het gebouw en probeer te achterhalen wat er exact is gebeurd met agent Spike en de drie wetenschappers. Spike stuurde nog een geheim document door genaamd “Het Pegasus Project” maar jammer genoeg is deze beveiligd met een geheim paswoord. Vind het paswoord, krijg toegang tot de geheime documenten en lek deze in de media om Spider Technologies een halt toe te roepen!

Dit online escape spel kan volledig veilig van thuis uit gespeeld worden. Je hebt enkel nood aan een laptop en internetverbinding. Speel samen in teams van 2 tot 6 collega’s, om online de raadsels zo snel mogelijk op te lossen. Door de setup van het spel is het perfect mogelijk om via screensharing het spel met jouw teamleden vanop afstand te spelen.

Na bestelling ontvang je een mail met daarin alle nodige gegevens om het spel op te starten. Je ontvangt een unieke code (1 code per team) om toegang te krijgen tot de online server en de missie te beginnen.

 

Ranking