Skip to main content
In de kijker

Online energizers

We spenderen momenteel vele uren achter onze bureau, tussen onze vier muren. Er is weinig fysiek contact tussen collega’s, waardoor er minder mogelijkheden zijn om je team te verbinden. Dankzij een Online Energizer kan je toch een teammoment creëren. Het leuke is dat deze activiteit op elk moment van de dag kan plaatsvinden.

Op ons platform bieden wij drie Online Energizers aan. Hieronder krijg je alvast een voorsmaakje van de inhoud.

  • Online lachsessie

Mensen zien lachen, doet lachen. Dat is het uitgangspunt van deze sessie. Onze professionele lachcoach Geert ontstresst en ontspant de deelnemers tijdens een interactieve sessie waarbij deelname de key tot succes is. Gedurende 30 minuten wordt er een mix van ademhalings- en opwarmingsoefeningen, in combinatie met speelse lachoefeningen aangeboden.

Vind hier meer informatie over de online lachsessie

  • Online Mentalisme show

De drie pijlers van deze sessie zijn mentalisme, humor en emotie. Tijdens deze interactieve sessie zal jouw team ondergedompeld worden in de wereld van de hersenspelletjes. Onze mentalist leest, beïnvloedt en voorspelt de gedachten van zijn publiek met een ontwapende en aanstekelijke energie die de mensen bijblijft.

Lees meer over deze teambuilding

  • Digital hakaworkshop

Een haka is een combinatie van dansbewegingen en uitroepen. Het zorgt voor een energieboost bij elke deelnemer. Tijdens deze sessie helpt een haka-specialist jou en je team via Zoom om samen een gepersonaliseerde haka op te bouwen.

Ontdek meer over de digital hakaworkshop