Skip to main content
In de kijker

Regio in de kijker: Gent

Bevindt je bedrijf zich in Gent of wil je met je team deze bruisende studentenstad van dichtbij gaan bekijken? Dan hebben wij bij Funkey enkele ideale ideeën voor een toffe teambuilding in Gent. Er is enorm veel te doen in Gent, van interessante wandel- en fietstochten, leuke stadspellen tot heerlijk eten en drinken. Gent heeft voor elk team een onvergetelijke teambuilding achter de hand.

Bekijk alvast onze tip 5:

We willen zeker ook nog enkele andere leuke activiteiten aanbevelen die Gent heeft te bieden:

Gent, stad van drie torens en honderden verrukkelijke specialiteiten. Je komt hoe dan ook smaakpapillen te kort tijdens Tastes of Ghent, de culinaire wandeling door de binnenstad. Zoet, zout of bitter: de Arteveldestad heeft voor elk wat wils!

Gent heeft enkele mooie musea in zijn aanbod die jullie kunnen beleven tijdens een creatieve teambuilding genaamd Artshizzle. Met Artshizzle helpen we teams binnen bedrijven en organisaties om creatief te denken. We gebruiken kunst als kapstok voor creatieve fitness. Je leert op een nieuwe manier naar kunst kijken en traint de verbeeldingskracht van je brein.

Ontdek een stad en zijn kroegen gedurende een ludieke city game. Gedurende de Kroegentocht stellen wij spelen op in de wijste cafeetjes van Gent zoals ’t Velootje of Stadsbrouwerij Gruut. Aan de hand van een kaart en een roadbook gaan de teams van kroeg tot kroeg moeten gaan om niet alleen een lokaal bier te ontdekken maar ook om zoveel mogelijk punten te verdienen bij deze spelen.

Gent heeft met de Blaarmeersen een ideale locatie voor Expeditie Robinson. Tijdens de Robinsonproeven moeten de kampleden samenwerken om het andere kamp te verslaan. Het Expeditie Robinson-spel bestaat – net als in het televisieprogramma – uit verschillende beproevingen waarbij twee kampen het tegen elkaar opnemen. Aan deze beproevingen komt te pas: vuur, water, een katapult, kokosnoten en meer…

We moeten er niet om liegen, het Ghelamco stadion is een pareltje. Een ideale gelegenheid om met je collega’s te genieten van een zeer inspirerende en uiteenlopende teamactiviteit. Wij zijn zeer fier op deze locatie en kunnen hier heel wat programma’s aanbieden, afhankelijk van de fysieke paraatheid kan het gaan van ‘verkenning vs experience’ tot ‘actie vs avontuur’.