fbpx

Wavekarting is altijd fun maar als groep kunnen we het nog spannender maken!

Wavekarting®, oftewel met een motorboot aan 45 km/u over de golven van de Noordzee scheren, wind in de haren en, als het even kan, zonnetje op het gezicht. Het is een gepatenteerde watersportactiviteit die gegarandeerd een teambuilding vol sensatie oplevert.

De activiteit vindt plaats aan de Zeeuwse kust (Cadzand) en is ideaal om in groep te beleven. Naast de klassieke Wavekarting® Xplore (vanaf 50 EUR p.p.) is er ook een formule Deluxe met champagne en meer vaarplezier (1u20 varen ipv 1u met Xplore) voor slechts 20 EUR p.p. extra. De derde formule is Wavekarting® GPS, een pure teambuildingactiviteit die mogelijk is vanaf 125 EUR p.p.

Wavekarting is in tegenstelling tot het karten op een parcours geen race. Je neemt met twee tot drie personen plaats in een motorboot en volgt een instructeur over de golven langs de Belgisch-Nederlandse kust, of gaat aan de slag met een GPS. Wavekarting is de perfecte teambuilding. Het combineert spanning, avontuur en bovendien is het een gloednieuwe activiteit. Weinigen hebben het ooit mogen uitproberen. Contacteer ons dus meteen voor een offerte en binnenkort staan jij en je collega’s misschien uit te waaien op een motorboot!

Vraag een offerte aan

Aantal personen

Vanaf 5 personen

Gericht op

Bedrijven, Vrijgezellen, Toeristen

Duurtijd

Van 1 tot 2 uur

Budgetindicatie

€50+ p.p.