Skip to main content
In de kijkerOver Funkey

Feestelijke gebeurtenis: Funkey is 3 jaar oud en in volle bloei!

Drie jaar geleden is het allemaal begonnen. Op 20/04/2017 werd Funkey opgericht. Ondertussen is Funkey uitgegroeid tot dé professionele partner voor alle teambuilding activiteiten. Laten we even terugblikken naar de start van Funkey!

De start van Funkey

Cobus van Gheluwe, oprichter Funkey, kwam op het idee toen hij nog fulltime aan de slag was bij VDAB als verantwoordelijke voor de communicatie naar werkgevers. Naast zijn fulltime job organiseerde Cobus in bijberoep als kleine teambuildingorganisator zelf teambuildingactiviteiten. “Het was niet eenvoudig om klanten te bereiken als teambuilding organisator en uit mijn contacten met bedrijven bleek dat zij het bos door de bomen niet zagen in het grote teambuildingaanbod online. Zo ontstond het concept van Funkey waar mensen eenvoudig en snel een activiteit vinden die bij hen past. Daarnaast willen we een vaste partner zijn van organisatoren om hun concepten bij een zo ruim mogelijk publiek kenbaar te maken”, vertelt de 38-jarige oprichter van Funkey.  Stap voor stap begon hij met de verdere uitwerking van het platform.

Het grote plan? Dé teambuilding partner worden voor bedrijven die op zoek zijn naar een teambuilding en bedrijven die teambuildings aanbieden. “Funkey moet dé Belgische referentie worden op vlak van teambuildingsactiviteiten. We willen de wensen van klanten zo goed mogelijk invullen en hen begeleiden naar het ideale teamevent.”

“Na drie jaar kan ik wel zeggen dat we op de goede weg zitten, we werken ondertussen samen met meer dan 120 teambuildingaanbieders en hebben in de voorbije jaren meer dan 1.500 klanten tevreden gemaakt.”

3 jaar / 3x Win voor Funkey / 3x Win voor jou

3x win voor Funkey

3 jaar, 3 talen! Onze vernieuwde, meertalige (Nederlands, Frans & Engels) website Funkey 2.0 werd onlangs gelanceerd waarmee we nu ook de Brusselse en Waalse markt willen bereiken met het oog op de buitenlandse markt.

3 jaar, 3 maal zo veel Happy customers! Wij willen al onze klanten bedanken voor de drie mooie jaren die zij ons hebben gebracht.

3 jaar, 3 maal zo veel personeel! Funkey is op zoek naar een 3e vaste werknemer die zich bij het Funkey-team wil aansluiten. Ben jij de persoon die we zoeken? Solliciteren kan hier!

3x win voor jou

Om ons driejarig bestaan te vieren willen wij onze klanten graag bedanken met 3 giveaways.

Prijs 1 → Cadeaubon voor een teambuilding naar keuze t.w.v. 300 euro

Prijs 2 → 3 tickets voor Funkey Friday (linken naar toekomstige pagina) t.w.v. 237 euro

Prijs 3 → 2 tickets voor Funkey Friday t.w.v. 148 euro

Hou onze sociale media in de gaten. Meer informatie omtrent de giveaways zal in de week van 13 april online komen!