Skip to main content
In de kijker

15 outdoor teambuilding activiteiten voor tijdens de lente

Met de lente op komst nadert ook het teambuildingseizoen! Door het aangenamere weer zijn tal van outdoor teambuilding activiteiten terug mogelijk. We geven jou alvast wat inspiratie.

Infrarood biathlonkarabijn

Wie is de scherpschutter uit jullie team? Ontdek het tijdens deze originele activiteit. Met omgebouwde biatlongeweren wordt via infrarood geschoten op biathlon doelen. De console van het geweer geeft aan met licht en geluid of je al dan niet hebt raakgeschoten. Deze activiteit kan zowel indoor als outdoor plaatsvinden. Het is een milievriendelijke en veilige variant van het echte karabijnschieten.

Vind de activiteit hier

Rally per buggy

Scheur met een echte buggy, ook wel bugster genoemd door landelijke wegen. Na deze tocht ben je waarschijlijk onherkenbaar door al de modder of het opwaaiende stof. Geen nood, we houden het veilig, je wordt voorzien van een beschermend pak en veiligheidsbril. Buggyrijden is een unieke ervaring voor echte adrenalinejunkies!

Vind de activiteit hier

GPS escape spel in AR

Red de wereld van haar ondergang in deze spannende en interactieve escape game. Dit spel combineert de beste elementen van een GPS-game, een escape room en de technologie van augmented reality. Gewapend met een iPad en gadgetbox begin je aan jouw missie om de wereld te redden. De GPS locaties en spelduur zijn aanpasbaar naar wens.

Vind de activiteit hier

Sound on Yoga

Ontdek de unieke en authentieke ervaring van yoga maar dan met draadloze hoofdtelefoons. Hiermee kan je je volledig onderdompelen in een zen-cocon en genieten van pure fysieke en mentale wellness. Je kan kristalheldere live instructies en gesynchroniseerde muziek op het door jou gewenste volume ontvangen. Een ideale activiteit om volledig tot rust te komen.

Vind de activiteit hier

Fun Olympics

Tijdens de Fun Olympics is er geen tijd of plaats voor verveling. Verleg je grenzen, werk samen, communiceer en maak vooral veel plezier. Op een laagdrempelige manier wordt het hele team in beweging gebracht met tal van leuke puzzels, challenges en doe-opdrachten met inflatables. Ben je met een grote groep? Geen enkel probleem de Fun Olympics zijn mogelijk tot 200 personen!

Vind de activiteit hier

Funkey Fest

Organiseer jouw eigen teambuildingfestival met verschillende activiteiten, muzikale acts en catering. Je hebt de mogelijkheid om het volledige programma zelf samen te stellen. Over de organisatie hoef jij je natuurlijk geen zorgen te maken dat regelen wij van A tot Z. Funkey Fest is er speciaal voor wie op zoek is naar een heuse teambuildingdag met een grote groep. Funkey Fest is beschikbaar vanaf 100 personen.

Vind de activiteit hier

Workshop paella maken

Breng de mediteraanse keuken naar de werkvloer met deze heerlijke kookworkshop. Samen met de chef, geboren in Andalusië, ga je aan de slag om een echte Spaanse paella te maken en dit volgens de regels van de kunst. De paella wordt steeds bereid met verse ingrediënten. Na de workshop is het tijd om te proeven natuurlijk! Buen provecho!

Vind de activiteit hier

Paint & sip

Starten doe je met een blanco canvas en een vol glas wijn. Onder begeleiding van een ervaren schilder maak je zo je eerste schilderij. Je hoeft heus geen picasso te zijn, deze workshop is voor iedereen toegankelijk. Er kan ook gezorgd worden voor een ontwerp waarbij alle schilderijen op het einde van de sessie 1 groot geheel vormen.

Vind de activiteit hier

Teamdynamica vertrouwen

Deze (halve) dag staat volledig in het teken van vertrouwen. Teamdynamica is een coaching waarbij men het vertrouwen in het team laat stijgen. Dit gebeurt aan de hand van verschillende opdrachten die inspelen op verschillende topics zoals: psychologische veiligheid, communicatie, teamdynamiek,…

Vind de activiteit hier

Urban golf

Wordt jij de Tiger Woods van Kortrijk? Tijdens deze activiteit keer je terug naar de bron van het golfen, de Middeleeuwse stad. Later werd het spelletje verbannen uit de stad omdat het niet veilig genoeg was. Bij urban golf brengen we het spel terug naar de stad maar dan op een veilige manier en met respect voor andermans eigendommen. Je speelt namelijk met zachte balletjes die geen schade aanrichten.

Vind de activiteit hier

Schermen

En garde… Kruis de degens tijdens een partijtje schermen. Tijdens deze teambuilding krijg je de basistechnieken van het schermen aangeleerd. Schermen is een echte elite sport en is een unieke en leuke ervaring. Na afloop van de sessie kan je andere deelnemers uitdagen voor een echt duel.

Vind de activiteit hier

Offroad steppen

Scheur door prachtige landschappen op een offroad step. Zo’n step kan je het best vergelijken met een mountainbike, met het grote verschil dat je rechtstaat in plaats van dat je zit. Hierdoor ben je veel wendbaarder. Ook hoef je niet te trappen want de step is elektrisch aangedreven en behaalt een snelheid van 25km/h. Qua veiligheid is alles goed geregeld, je krijgt veiligheidsmateriaal en grote groepen worden steeds voorzien van fluo hesjes.

Vind de activiteit hier

Wie is de mol?

Deze teambuilding is gebaseerd op het populaire tv-programma De Mol. Net als in het programma is het de bedoeling dat je samen met jouw team de saboteur ontmaskert. De inhoud van het spel wordt volledig aangepast aan jouw team zodat deze teambuilding voor iedereen toegankelijk is. De activiteit kan op plaatsvinden op vrijwel elke ruime locatie.

Vind de activiteit hier

Schapendrijven

Je hoort het goed schapendrijven! Deze activiteit is een once-in-a-lifetime ervaring. Een teambuilding waar samenwerking centraal staat. Je leert de kneepjes van het vak door een echte schapenherder. Samen met de Border Collies drijf je dan de schapen van het ene naar het andere hok. Geniet tijdens deze teambuilding van de natuur, het contact met de dieren en de pracht van het schapendrijven.

Vind de activiteit hier

Groei in groep – teambuilding in het groen

Een dag vol ontspanning, plezier en (h)eerlijk en vers eten. En dit alles in de omgeving van een authentieke boerderij. Tijdens deze teambuilding geniet je van 4 componenten: Een workshop op maat, de natuur, lekker eten en een stro-estafette.

Vind de activiteit hier