Skip to main content
In de kijker

Regio in de kijker: Brusssel

Bevindt uw bedrijf zich in Brussel of wil je met je team onze Belgische hoofdstad van dichtbij gaan bekijken? Dan hebben wij bij Funkey enkele ideale ideeën voor een toffe teambuilding in Brussel. Er is enorm veel te doen in Brussel, van interessante wandel- en fietstochten, leuke stadspellen tot heerlijk eten en drinken. Brussel heeft voor elk team een onvergetelijke teambuilding achter de hand.

Bekijk alvast onze tip 5:

  • De Mol: Ontmasker de mol in jullie team volgens het populaire spelprogramma.
  • Striptaste: Een culinaire wandeling langs de mooiste striptekeningen in Brusssel.
  • Missie Elite Agenten: Heeft julle team alles van een team special agents?
  • Chocolade workshop: Van het proeven tot het bouwen van een chocolade Atomium.
  • The Target: Ga met politieteams een ontsnapte gangster achterna tijdens deze citygame.

We willen zeker ook nog enkele andere leuke activiteiten aanbevelen die Brussel heeft te bieden:

Monopolis stadsspel als teambuildingsdag. Speel de gps-variant van het wereldbefaamde spel Monopoly in je favoriete stad. Doel van dit stadsspel? Verover het monopolie over de stad en word multimiljonair! Oh ja, en kom ook wat meer te weten over de stad en haar prachtige gebouwen.

 

De Brusselse Kanaalzone anders bekeken, samen met straathoekwerkers verkennen we Brussel op een heel andere manier. We zien delen van de stad, die we anders niet echt te zien krijgen. We krijgen ook een kijk op de werking van de organisatie, met welke jongeren ze werken, hoe ze begeleid worden en wat ze willen bereiken.

 

Omzetten van Bier in Champignons in het hartje van Anderlecht, een mysterieuze plek in kelders dat zich over 4000 m² uitstrekt. Deze organisatie stelt jullie een interactief en ludiek parcours voor. Op het programma: rondleiding in de ondergrondse boerderij, pedagogische spelen, verrassende degustaties… U zal de kelders bovendien verlaten met een souvenir en recepten!

 

Samen typisch Belgische gerechten maken. Belgische producten, we mogen er fier op zijn! Deze workshops speciaal voor genieters die bewust kiezen voor al het lekkers van en uit eigen bodem. Elk seizoen heeft zijn rijkdom en variatie aan groenten en fruit. We werken met kraakverse streekproducten en koken volgens het ritme van de seizoenen.